aeroport-seu-1L’aeroport d’Andorra-la Seu adequa l’edifici actual per acollir la terminal de viatgers, un pas imprescindible per poder oferir vols comercials. El bar es reduirà considerablement per encabir la terminal de viatgers i el servei de duana.

L’aeroport d’Andorra-la Seu està duent a terme les obres d’adequació de la terminal per tal de poder acollir vols comercials. La planta baixa de l’edifici aeroportuari l’ocupava fins ara un bar restaurant mentre que amb les obres de remodelació que s’hi estan fent el bar restaurant es veurà sensiblement reduït per tal de donar cabuda a la terminal de viatgers, que disposarà de sala d’embarcament i arribada de passatgers i servei de duana.

Les obres que fa 2 setmanes que van començar tenen un pressupost de 140.000€ i són un requisit indispensable per tal que l’aeroport pugui acollir vols comercials.

D’altra banda, segons publica aquest dijous el diari ‘Segre’, la Generalitat ha tornat a adjudicar el sistema de control de vols Afis a Saerco SL, la mateixa empresa que ja ha dut a terme bona part dels treballs. El concurs s’ha hagut de repetir per errades en el plec de clàusules de la primera licitació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada