L’AEAU organitza un ‘networking’ sobre l’obertura econòmica d’Andorra

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell organitzarà properament, a la Seu, un Networking amb un format innovador, que inclourà un sopar a peu dret per establir contactes a nivell econòmic. L’activitat serà el dia 31 de gener, a partir de les 8 del vespre, al Centre Tecnològic del Pirineu, al complex de Les Monges.

El Sopar Low Cost, tal com s’ha batejat, tindrà com a principal objectiu la interrelació entre emprenedors. En aquesta primera experiència, el tema central serà l’obertura econòmica d’Andorra. Així, s’analitzarà les oportunitats que hi pot haver per a empreses de l’Alt Urgell, com també les possibilitats que hi hagi més inversió andorrana a la comarca.

La presentació anirà a càrrec del president de la Confederació d’Empresaris d’Andorra, Xavir Altimir. També s’hi ha convidat d’altres membres de la CEA.

La finalitat és fomentar la relació entre les empreses assistents, fer contactes per poder ampliar la cartera de clients i proveïdors, com també compartir neguits i experiències.

El sopar tindrà un cost de 15 € per persona. Cal confirmar assistència abans del 29 de gener.

TOTES LES NOTÍCIES