L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) organitza tres nous cursos de cara al pròxim mes d’octubre centrats en les vendes i el màrqueting. El termini per inscriure’s ja és obert.

El curs “Negociació i tancament eficaç de vendes” està previst que comenci l’1 d’octubre i acabi el 24 del mateix mes. L’horari de les classes serà dilluns i dimecres, de 19 a 21.30 hores, al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), ubicat a la 3a planta de l’edifici de Les Monges. El programa inclou continguts sobre com ajudar a comprar, la negociació o el tancament d’acords.

L’altra proposta formativa que s’oferta és “Introducció al màrqueting digital”, en què es tractarà l’elaboració d’un pla de màrqueting digital, estratègies web i la publicitat a Internet. Les classes es duran a terme el 3, 8 i 10 d’octubre, de 15 a 16.40 hores, també al CETAP.

Per últim, el 25 de setembre s’iniciarà el curs “Màrqueting”, destinat a explicar què és el màrqueting directe, com fer un pla de màrqueting (anàlisi, objectius, pressupost i seguiment), quines són les estratègies d’interacció amb els clients i quines poden ser les estratègies de fidelització i vendes.

Els interessats poden reservar la seva plaça a través del correu electrònic o bé al telèfon 663 931 119. Els cursos els finança el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada