rascagneres2La jutgessa del ´cas Pujol´ ha demanat a Andorra que se la informi sobre l’estat de la comissió rogatòria que va enviar el desembre passat, segons publiquen alguns rotatius. Demana també que, en tot cas, se li expliquin les causes que impedeixen respondre la comissió rogatòria. L’advocat de la família recorda el secret de sumari i apunta que, si no s´ha lliurat la informació, és perquè la demanda era incompleta.

Jean-Michel Rascagneres apunta que la proximitat de les eleccions catalanes revifarà els rumors sobre el ‘cas Pujol’ i nega les informacions que han aparegut recentment en diversos rotatius espanyols. Afirma que “el que es publica sobre aquesta comissió rogatòria no correspon a la realitat perquè ningú, salvat el jutge,  té accés a la informació”.

Mentrestant, la titular del jutjat d´instrucció número 31 de Barcelona, Beatriz Balfagón, exigeix que se la informi sobre els moviments bancaris dels Pujol, imputats en la causa per frau fiscal. Unes dades que són clau perquè la instrucció segueixi endavant o acabi arxivada, segons fonts del cas. És la quarta vegada que la jutgessa exigeix informació sobre aquest tema.”La batlle d’Andorra la va rebutjar perquè va considerar que era incomplerta, es van demanar més explicacions i aquesta comissió rogatòria està pendent de la ressolució de la batllia, que l’està examinant”, ha explicat Rascagneres, que s’ha oposat a aquesta comissió rogatòria ja que creu “que només considera un delicte fiscal i no se li ha de contestar”. 

En la providència, la jutgessa recorda un cop més que la comissió rogatòria es va demanar el desembre passat i per això reclama la informació sobre el seu estat o de les causes que n’impedeixen el compliment, ja que les presents diligències estan pendents només d´aquesta resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada