pujadas 1

Manel Pujadas, advocat dels empleats de BPA, ha assegurat que el més important ara és que l’AREB comenci urgentment el procés de recol·locació dels treballadors de l’entitat a Vall Banc. Ha afegit que, més endavant, s’hauran de demanar responsabilitats tant als accionistes de BPA com també al FinCEN. Pel que fa a aquest organisme nord-americà, té la sensació que en aquest afer va actuar amb lleugeresa.

Pujadas considera que el procés de recol·locació dels empleats de BPA s’està allargant massa i, de moment, aquesta és la prioritat. Creu que quan s’hagi solucionat aquesta qüestió s’hauran de de demanar responsabilitats, per exemple, als accionistes de l’entitat financera, però també al FinCEN, la unitat contra el crim financer del tresor nord-americà que va emetre la nota sobre el banc.

Té la sensació que va actuar amb “certa lleugeresa”, ja que encara no ha tancat l’expedient sobre el banc. “S’ha pres una decisió i no se sap perquè després de sis mesos encara no està resolt aquest procediment”, ha afirmat.

Considera que aquesta actuació obre la porta a possibles accions judicials contra aquest organisme ja sigui per part dels accionistes o del Govern. També diu que l’executiu va actuar correctament des de la intervenció de BPA, però s’haurà d’aclarir per què es va arribar a aquesta situació. Segons Pujades, “la qüestió és si abans s’havien fet les coses bé i si hi havia motius per trobar-nos en aquesta crisi brutal que no només ha arrossegat un banc sinó que podria haver arrossegat tot el sistema bancari andorrà”.

A més, ha explicat que des de França s’haurien fet gestions per l”afer BPA’ davant el Tresor nord-americà, però no haurien tingut una resposta favorable.

2 comentaris

  1. Es l’advocat de BPA o el de l’AREB i el govern. Deu ser l’advocat dels empleats que s’han venut i han aconseguit momentaneament feina a Vall Banc. Quin personatge mes lamentable. Ara s’han de demanar responsabilitats al FINCEN…. li queda lluny i li va gran, millor seria demanar responsabilitats al govern que es qui ha liquidat el banc i no ha fet res per protegir els interessos nacionals devant dels EEUU i d’Espanya. Però clar si el sr. advocat demana responsabilitats al govern se li gira feina i perd clients i “prestigi”. Quina colla de valents. Ni moral ni professionalitat.

  2. Se esta alargando todo demasiado. Los clientes ya estan hartos de esperar. Ya pasaron 6 meses y no hay ninguna noticia por parte del gobierno. No sigan jugando con la gente y de una solucion ya a los fondos buenos que sigen congelados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada