L’Adsaps recapta prop de 400 euros en la botifarrada al parc Central

L’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí ha organitzat, aquest dissabte, una botifarrada popular per recaptar fons per al projecte Vacances en Pau, que ha de portar els nens saharauis, aquest estiu a Andorra. L’Apsaps ha ofert, al preu de cinc euros, pa amb tomàquet, botifarra, vi i aigua, al parc Central, al costat de la Fira de l’Automòbil, però no han aconseguit els diners esperats. La presidenta de l’associació havia calculat poder vendre prop d’unes 300 o 400 racions, però finalment se n’han venut al voltant d’una setantena, i s’han obtingut algunes aportacions voluntàries fins arribar als 390 euros recaptats.

La crítica situació econòmica de l’Adsaps els ha portat a organitzar diverses activitats per captar fons i així aconseguir que el projecte Vacances en pau es pugui celebrar. Així, aquest dissabte, aprofitant la celebració de la Fira de l’Automòbil, han preparat una botifarrada, però aquesta ha tingut menys èxit de l’esperat.

La presidenta de l’Adsaps, Lluïsa Hurtado, calculava poder vendre entre 300 i 400 tiquets de cinc euros, però finalment se n’han venut prop d’una seixantena. Això sí, també s’han rebut algunes aportacions voluntàries, i en total s’han recaptat 390 euros. Això suposa que, descomptant les despeses, l’associació ingressarà uns 130 euros.

Hurtado ha reconegut que esperava més participació, però ha indicat que ‘hi ha molt poca gent a la fira’, i que per això no deuen haver venut tant. A més, Hurtado opina que ‘no és fàcil perquè a la gent li costa creure en aquestes coses’.

Tot i això, de moment es confia que el projecte Vacances en pau podrà tirar endavant, ja que si no es recapten tots els diners necessaris es podrien pagar més endavant. De moment, ja es compta amb els 3.000 euros que els va donar la Companyia és grata i els 1.000 de la fundació Josep Anton Cerqueda.

Ara l’associació ha començat de zero, i ha preparat noves fitxes per als socis, per poder engegar de nou tot el projecte.

 

2 comentaris

  1. Gracias Marisa, un abrazo y recuerdos

  2. No os desaniméis, ya se sabe que cuesta llegar al bolsillo de la gente y mas después de lo que ha pasado se entiende que hayan desconfianzas, pero poco a poco veréis que se va recuperando, las personas si ven transparencia responden y mas cuando se trata de niños, con pocos muchos se consigue llevar a buen puerto los proyectos, animo…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES