L’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí, ADSAPS, ha recaptat gràcies a l’afició del BC River Andorra un total de 271 euros que es destinaran al projecte Vacances en pau, gràcies al qual una quinzena de nens sahrauís venen durant els dos mesos d’estiu al Principat.

Des d’ADSAPS volen donar les gràcies al Bàsquet Club River Andorra que ha mostrat la seva solidaritat amb els nens sahrauís.

L’afició del BC River Andorra ha fet les seves aportacions a ADSAPS durant aquests dos dies.

Aquesta aportació se sumarà a la d’altres activitats solidàries que ADSAPS té previst fer per tal d’aconseguir la recaptació necessària que pugui pagar els viatges de la quinzena de nens i així evitar els mesos de més calor, quan suporten al desert els més de 40 graus que fa a l’estiu. A més el projecte Vacances en Pau suposa un intercanvi cultural entre els nens andorrans i els sahrauís a les escoles d’estiu.

ADSAPS treballa per sensibilitzar la població sobre la situació difícil en la que viuen aquests nens als camps de refugiats i la dificultat del treball de la cooperació en una situació provisional que viuen des de fa 37 anys. El programa Vacances en Pau és una de les poques vies d’aquesta cooperació, per això demanen la teva col·laboració per a que el projecte continuï.

Text: ADSAPS

Foto: arxiu

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada