L’Adsaps preveu que els deu nens sahrauís arribin a Andorra aquest dimarts a la tarda

Tot i els problemes burocràtics amb els visats dels deu nens sahrauís succeïts durant la darrera setmana, finalment l’Adsaps ha informat que ja es té hora prevista per a l’arribada dels nens a Andorra. Concretament, després d’aterrar a Barcelona al voltant de les dotze del migdia, s’espera que els deu nens arribin a Andorra aquest dimarts a les cinc de la tarda, és a dir amb sis dies de retard respecte a la data prevista inicialment.

Finalment, tot i els problemes burocràtics generats durant la darrera setmana amb els visats, els deu nens sahrauís que passaran dos mesos al Principat, està previst que arribin aquest dimarts a les cinc de la tarda, segons ha indicat l’Adsaps en un comunicat. Tot i els sis dies de retard, des de l’associació s’assegura que “les famílies d’acollida els esperen amb més il·lusió si cap”.

Un cop aterrin a Barcelona, cap a les dotze del migdia, els membres d’Adsaps els oferiran un dinar, que els permeti recuperar forces i iniciar l’últim trajecte en autobús fins a Andorra.Els nens, alguns de nous i altres de repetidors, es trobaran amb les seves respectives famílies al Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany.

Des de l’Adsaps s’aprofitarà el moment d’arribada per informar d’un berenar de benvinguda que es farà durant els primers dies d’estada. Gràcies al projecte ‘Vacances en Pau’, tots els nens i nenes sahrauís poden accedir a revisions mèdiques completes, i poden passar els dos mesos de més calor al desert amb famílies andorranes,  establint uns lligams que duren per sempre.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.