L’Adsaps obre un nou compte bancari i inicia la publicació d’un blog per ser més transparents

La nova junta de l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí (Adsaps) ha obert un nou compte bancari per tal de poder rebre tot tipus de donacions altruistes, així com per gestionar els comptes de l’entitat de forma més acurada i transparent.

Les dades d’aquest compte són les següents:

Associació amics poble Sahrauí

ANDBANC Oficina Prada Ramon IBAN: AD05 0001 0000 4109 8810 0100

D’altra banda, amb la col·laboració dels socis de l’Adsaps s’ha iniciat la publicació d’un blog a Internet on volen informar sobre les accions que es duguin a terme des de l’associació, penjar la informació relativa als projectes que desenvolupen i fomentar l’intercanvi d’opinions i d’experiències entre totes les persones sensibilitzades amb la causa sahrauí. Aquest blog es pot consultar a

saharaandorra.blogspot.com

Properament també inclouran al blog un apartat de microdonacions per facilitar la col·laboració de tothom.

L’Adsaps vol animar a tothom a conèixer i participar en les activitats de l’associació per seguir endavant amb el projecte Vacances en Pau, a través del qual una vintena de nens venen a passar l’estiu al Principat per passar les revisions mèdiques i conviure amb les famílies del país.

Per últim, han informat que d’ara en endavant l’adreça de correu oficial de l’Adsaps és adsapsandorra@gmail.com des d’on comunicaran totes les notícies de l’associació i on volen rebre qualsevol tipus de suggeriment i/o aportació.

Text i foto: Adsaps

TOTES LES NOTÍCIES