adsaps-illa

L’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí (ADSAPS), convoca una reunió el proper dimarts dia 20, a les 20.30 h, a la sala de reunions del Centre Cultural de la Llacuna amb l’objectiu d’informar a totes les famílies interessades en el projecte “Vacances en Pau”.

Tota persona interessada en acollir un infant dels camps de refugiats o que vulgui conèixer la iniciativa està convidada a la reunió.

Amb aquest projecte s’ofereix als nens i nenes que viuen en camps de refugiats del Sàhara la possibilitat de gaudir d’unes vacances durant els dos mesos d’estiu, lluny dels 50 graus de temperatura i d’unes condicions inadequades per poder-los suportar.

El més important, però, és que reben revisions mèdiques i d’especialistes que només es poden oferir quan aquests infants es desplacen a la Península i al Principat.  A més, és una experiència d’intercanvi per als nens i nenes sahrauís i del país.

Des de l’associació s’aprofita per donar les gràcies al Govern d’Andorra, els Comuns, entitats privades, comerços i particulars que ens ajuden i ens donen suport per fer possible l’arribada d’aquests infants al Principat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada