El Consell de Ministres ha adjudicat la compra de cinc vehicles destinats al Parc Mòbil del Govern. El concurs havia estat licitat en quatre lots, mentre que la compra d’aquests vehicles tindrà un cost total de 98.659 euros.

El primer lot consisteix en dos vehicles que han estat adjudicats a l’empresa Auto-Selecció per un import de 20.000 euros en total. Aquests vehicles seran destinats al funcionament del Centre d’Acolliment d’Infants (CAI) de la Gavernera.

El segon lot ha estat ajudicat a Toyota-Motors per un import de 33.052 euros i consisteix en un vehicle tipus jeep. Aquest vehicle anirà destinat al cos de Banders.

Pel que fa al tercer lot, l’empresa adjudicatària ha estat Garatge Nogreda, que subministrarà un vehicle tipus pick-up per un import de 30.307 euros. Aquest vehicle anirà destinat a millorar el funcionament del cos de Bombers.

Finalment, el quart lot referent a l’adquisició d’un vehicle 4X4 ha estat adjudicat a l’empresa Cimex Auto per un import de 15.300 euros, i en aquest cas serà destinat a l’àrea de Veterinària del departament d’Agricultura.

21.000€ en material per a la policia

D’altra banda el Govern ha adjudicat, a proposta del Ministeri de Justícia i Interior, l’adquisició de material de seguretat per al departament de Policia per valor 21.771,49 euros a l’empresa XS Equipament.

L’adjudicació inclou la la reposició d’armilles parabales i la compra d’escuts i cascs antiavalots, botes de patrulla i llanternes i altres accessoris

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada