El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, ha dit avui al programa ‘La Rèplica’ que hauria preferit un pacte amb Cd’I i mantenir Rosa Ferrer al Govern. També ha parlat de les sospites de filtracions per part dels membres d’SDP a la comissió especial BPA.

El president del gup parlamentari demòcrata ha dit avui que lamenta la pèrdua de Rosa Ferrer al Govern i de Cd’I en el projecte polític de sumar forces. Ladislau Baró, en entrevista a ATV, ha comentat que era partidari de mantenir el pacte amb Cd’I i evitar aquesta fractura.

Pel que fa a les suposades filtracions en la comissió especial de BPA que ell presideix, Baró afirma que ha estat una situació incòmoda. S’ha pronunciat sobre aquestes acusacions i el fet que Jaume Bartumeu sigui l´advocat dels accionistas majoritaris i president de SDP.

Baró ha valorat finalment l’enquesta d´opinió sobre la crisi de BPA. Segons el president del grup parlamentari, és qüestió del desconeixement que hi ha sobre el tema i de les crítiques de l’oposició amb interès polític.