L’actor Xavi Fernández proposa una revisió dels contes tradicionals

Després de la bona acollida de la primera sessió de les Nits d’Estiu als Museus, demà dijous, 2 d’agost, arriba una nova proposta de la mà de l’actor Xavi Fernández, que ja ha participat en les edicions anteriors. Les Nits d’Estiu als Museus són un cicle d’espectacles de petit format, en col•laboració amb el departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra.

Sota el títol “Re-Faules”, Fernández passarà pel seu particular sedàs els contes tradicionals de tota la vida. L’actuació serà a la Farga Rossell, a les 21 h.

Fernández, a més, també serà present al cicle com a director, ja que el tercer muntatge de les Nits d’Estiu als Museus, el 7 d’agost, anirà a càrrec dels alumnes del Taller de Narració Oral, que es presenten per primer cop davant del públic. Una gran experiència per als actors novells, que segur que aconsegueixen sorprendre el públic. En aquest cas, l’espai museístic serà el Centre d’Interpretació del Romànic.

“Continuem potenciant els actors de casa, tant els que tenen més experiència com els novells, perquè creiem en la seva capacitat per fer-nos passar una vetllada divertida i alhora els donem una plataforma de promoció”, afirma la consellera de Cultura, Jael Pozo.

Cal dir que les entrades són gratuïtes però s’ha de fer reserva prèvia a la central dels Museus Nacionals, al tel. 839 760.

(Foto: Comú de la Massana)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.