L’ACEL supera les 7.000 butlletes repartides de la campanya ‘Gasta’t la pasta’

L’Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL) ja ha repartit més de 7.000 butlletes per al sorteig de vals de compra per valor de 3.000 euros entre els clients dels 60 establiments adherits en la campanya Gasta’t la pasta. Així ho ha anunciat aquest diumenge la vicepresidenta de l’entitat, Amparo Rivero, durant la presentació de la segona edició del Reviu l’Aperitiu. Rivero ha indicat que estan ‘encantats’ amb l’acollida de la iniciativa. La campanya finalitza el pròxim 30 de maig i el sorteig tindrà lloc el dia 1 de juny.

Quan encara queden més de quinze dies perquè els comerciants de Sant Julià posin el punt i final a la darrera campanya de l’ACEL Gasta’t la pasta, la vicepresidenta de l’associació, Amparo Rivero, ha assegurat que van esgotar les 5.000 butlletes que havien demanat en un principi per participar en el sorteig de vals de compra per valor de 3.000 euros i que ja han sobrepassat les 7.000 participacions.

Segons Rivero al principi no sabien massa bé quina acceptació tindria la iniciativa però ‘la gent ho està rebent molt bé’, ha manifestat.

En un inici, cadascun de la seixantena d’establiments adherits disposaven d’unes 50 butlletes, una xifra que s’ha ampliat davant l’interès dels clients. Cada empresa o comerç ha repartit les butlletes sota el seu criteri, ja que, com va indicar la responsable de l’ACEL durant la presentació de la iniciativa, la diversitat dels mateixos fa difícil establir una despesa mínima.

La campanya es va engegar el 5 d’abril i es durà a terme fins al 30 de maig. L’1 de juny es realitzarà el sorteig i el dia 2 hi haurà un espectacle al carrer a càrrec de la Companyia és Grata.

TOTES LES NOTÍCIES