accEl Centre Cívic El Passeig de la Seu acull fins al 30 de març una exposició sobre els drets i deures dels consumidors que serveix per donar a conèixer les novetats que han de tenir en compte els compradors, en un moment de forts canvis en el món del comerç.

La mostra s’ha inaugurat aquest dissabte passat amb la presència del director de l’Agència Catalana de Consum, Alfons Conesa. En la visita a la Seu, Conesa va subratllat que internet, els canvis en l’etiquetatge i la irrupció de nous tipus d’oferta i d’exigències estan revolucionant el consum i cal que tothom n’estigui ben informat.

El responsable de l’ACC va parlar de la feina feta per la xarxa PIM, un grup de territotis europeus entre els quals hi ha Catalunya que ha treballat per aconseguir que la UE reforci la defensa del consumidor davant de casos de mal servei.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, espera que l’exposició serveixi per fomentar un consum responsable. Tanmateix, Pallarès creu que la població urgellenca és en general prudent a l’hora de decidir les compres; una tendència accentuada els darrers anys per la crisi, que fa que els compradors busquin amb més detall.

La mostra, titulada ‘Consum: punt de trobada’, es pot veure de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 2/4 de 8 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada