aavaEl  monestir de Torreciudad, a Osca, ja té una talla de la Mare de Déu de Meritxell. I és que entre les 4.000 verges de tot el món que es recullen al museu, fins ahir no hi havia l’andorrana.

Per tal de reparar aquesta manca, l’Associació de Vehicles Antics ha fet aquest cap de setmana una sortida per fer entrega d’una rèplica de la Mare de Déu, feta per un artista d’Olot i beneïda pel copríncep episcopal. Més d’una cinquantena de persones i uns trenta vehicles antics, d’Andorra i també del Club de clàssics de la Seu d’Urgell, s’han desplaçat fins al municipi aragonès. L’AAVA celebra enguany, a més, el seu 30è aniversari.

3 comentaris

 1. Bon dia Josep Anton,
  Resposta molt encertada!! M’evites d’escriure i perdre el temps amb escrits de tal índole.

 2. D’acord amb els seus estatuts, l’Associació Andorrana de Vehicles Antics té per objecte la preservació, la restauració i l’ús, així com la documentació històrica de tot tipus de vehicle de propulsió mecànica, d’interès històric i tècnic al Principat d’Andorra.
  No entenc que te que veure amb l’AAVA això d’anar repartint Mares de Deu pel mon !!

  1. També fan arribar cada any el Pare Noel als infants de La Gavernera, passegen a la gent gran amb els seus vehicles i els convida a una arrossada. No son activitats contemplades en els estatuts, però no deixen de ser uns actes altruistes que els socis paguen mitjançant les seves quotes.

   L’acte d’entrega de la Mare de Déu de Meritxell, neix de la demanda dels responsables del centre durant una visita d’alguns socis de l’entitat en el decurs d’una trobada en aquella zona i vist l’èxit d’aquesta sortida va ser tot un encert.
   En cap moment ningú ha manifestat el seu desacord abans ni desprès d’aquesta i en qualsevol cas, aquest acte concret era de lliure elecció, vol dir que si algú no hi volía participar, tenía opcions alternatives per gaudir de la zona ja que ofereix infinites posibilitats de gaudit.

   Per a la seva informació, l’AAVA no va repartint mares de Déu per enlloc. Va dur una talla de la patrona d’Andorra que es el nostre pais per ocupar un lloc a la cripta d’aquest santuari.

   En el cas que aquesta explicació no sigui de la seva satisfacció, el convido a la propera junta general en el cas de que sigueu un soci/a i que allà manifesteu el vostre desacord i si no es el cas no val la pena que donem mes voltes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada