La zona de la Prada de Moles, concretament la de la carretera de les Riberaigües, comptarà en breu amb un nou aparcament per a setze places gràcies a un conveni urbanístic signat entre un particular i el Comú d’Encamp. La instal·lació podria estar enllestida en un termini aproximat de sis mesos.

El Comú d’Encamp i un particular han signat un conveni que ha de permetre la construcció d’un aparcament per a setze places a la zona de la carretera de les Riberaigües, és a dir, prop de Prada de Moles. D’aquesta manera, el terreny va ser una cessió d’un particular i ara, a través d’un conveni amb el Comú, un altre particular es compromet a fer l’aparcament, que serà de titularitat comunal per un període de com a mínim set anys.

Des del moment de l’aprovació del conveni, el particular disposarà de sis mesos per tirar endavant aquesta infraestructura que servirà per donar servei a una zona força transitada, ja que allà hi ha les escoles i el cementiri, a més de la zona esportiva de la Prada de Moles.

Text: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada