La zona de Prada de Moles comptarà amb un aparcament de 16 places

La zona de la Prada de Moles, concretament la de la carretera de les Riberaigües, comptarà en breu amb un nou aparcament per a setze places gràcies a un conveni urbanístic signat entre un particular i el Comú d’Encamp. La instal·lació podria estar enllestida en un termini aproximat de sis mesos.

El Comú d’Encamp i un particular han signat un conveni que ha de permetre la construcció d’un aparcament per a setze places a la zona de la carretera de les Riberaigües, és a dir, prop de Prada de Moles. D’aquesta manera, el terreny va ser una cessió d’un particular i ara, a través d’un conveni amb el Comú, un altre particular es compromet a fer l’aparcament, que serà de titularitat comunal per un període de com a mínim set anys.

Des del moment de l’aprovació del conveni, el particular disposarà de sis mesos per tirar endavant aquesta infraestructura que servirà per donar servei a una zona força transitada, ja que allà hi ha les escoles i el cementiri, a més de la zona esportiva de la Prada de Moles.

Text: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.