La zona blava de la Seu, fora de servei temporalment per la renovació de la concessió

La zona blava de la Seu d’Urgell estarà fora de servei durant les properes setmanes. És a dir, durant aquests dies no cal imprimir el tiquet de pagament per estacionar al centre de la ciutat.

El motiu d’aquesta aturada en el servei és que actualment s’està duent a terme els tràmits del nou concurs per a la concessió del control i recaptació dels aparcaments de pagament en via pública. El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jesús Fierro, ha detallat que “fins que no hi hagi una nova concessió, no cal pagar la zona blava”. El primer concurs que s’ha convocat va quedar desert, per la qual cosa s’ha convocat un nou procés de licitació, tal i com estableix la llei.

Fierro preveu que durant el mes de febrer es podran completar els tràmits. L’Ajuntament informarà de manera pertinent en el moment en què novament torni a ser obligatori pagar en zona blava.

La nova concessió incorporarà algunes novetats, com ara que hi haurà dues zones diferenciades pel que fa al temps màxim d’estacionament en zona de pagament. L’objectiu és facilitar la mobilitat de vehicles al centre neuràlgic de la ciutat, on el límit serà més curt durant els horaris de zona blava, que són de dilluns a dissabte de les 9 del matí a la 1 del migdia, i de les 4 a les 8 de la tarda.

 

TOTES LES NOTÍCIES