El Servei d’Ocupació ha registrat al maig un total de 1.176 persones que busquen feina, cosa que representa un imperceptible 0,7% menys respecte la xifra del mes d’abril quan es va situar en el màxim històric dels 1.185 desocupats. Les dades les ha facilitat el ministre d’Interior i Justícia, Xavier Espot, en el marc del debat al Consell General responent a les preguntes de les conselleres del grup socialdemòcrata i del grup mixt, Rosa Gili i Sílvia Bonet, respectivament.

La consellera del grup mixt, Sílvia Bonet, ha qüestionat les polítiques del Govern en relació a l’ocupació. Bonet ha dit que ni les mesures aplicades pel Govern ni els programes desplegats ‘no són suficients’. Espot ha respost la consellera del grup mixt amb el nombre de contractacions que s’han fet aplicant aquests programes d’inserció laboral i de formació -un total de 20- i les reformes que s’estaven fent en el Servei d’Ocupació.

Les mateixes crítiques ha rebut el Govern per part de Rosa Gili. La socialdemòcrata ha detallat totes les actuacions que va fer el Govern del 2009 al 2011 quan manava el PS i les ha contraposat a les de l’actual Govern, apel·lant a la necessitat d”implantar mesures de reactivació econòmica’. Espot ha reiterat les polítiques dutes a terme per aquest Executiu, tot elogiant les que va iniciar el govern socialdemòcrata, i ha recordat que les causes de l’increment de l’atur ‘són prou conegudes’ pel context de crisi que es viu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada