La  Xarxa Vives d’Universitats ha fet pública la guia de cursos d’estiu 2017, disponible a partir d’aquest dijous al web www.estiu.info, que compta amb una oferta de 581 cursos organitzats per 25 marcs organitzatius en un total de 85 localitats, entre elles Andorra la Vella, i als quals s’espera la participació de més de 25.000 persones entre universitaris, professionals i estudiants preuniversitaris. Els cursos se celebraran del 15 de maig al 15 d’octubre.

La Xarxa Vives d’Universitats ha fet pública la guia de cursos d’estiu 2017, la font d’informació de cursos d’estiu més àmplia, segons informa la Universitat d’Andorra (UdA). La guia d’enguany, disponible a partir d’aquest dijous al web www.estiu.info, compta amb una oferta de 581 cursos organitzats per 25 marcs organitzatius en un total de 85 localitats, entre elles Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, i als quals s’estima que participen més de 25.000 persones entre universitaris, professionals i estudiants preuniversitaris.

Del 15 de maig al 15 d’octubre, hi haurà a l’abast del públic un ampli ventall de cursos d’un total d’11 àrees acadèmiques: 67 d’arts, 63 d’humanitats, 79 de ciències de l’educació, 37 de ciències econòmiques, 20 de ciències jurídiques, 84 de ciències socials, 20 de medi ambient, 26 de ciències experimentals, 89 de ciències de la salut, 43 d’estudis tècnics entre d’altres. De tots aquests cursos, 506 són presencials i 75 a distància.

Amb l’objectiu de facilitar la navegació, la Xarxa Vives disposa d’una eina de cerca que permetrà classificar els cursos segons la seva àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, paraula clau, dates de realització i número de curs. També existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits. A més, la guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica. Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos.

La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguin aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d’afavorir la mobilitat d’estudiants entre les universitats de la Xarxa. D’altra banda, s’ha convocat un any més el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la guia.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada