xarxa nens

És obsessió de Google acostar-se amb els seus programes als més petits. El major cercador del món ha provat en nombroses ocasions de mantenir els menors addictes a la xarxa però sempre des d’una postura sensible respecte a ells i les lleis.

Recentment una notícia més en aquesta línia revela els plans de Google perquè els més petits consumeixin els seus productes.

La vicepresidenta d’enginyeria en Google, Pavni Diwanji va anunciar en una entrevista a USA Today que la seva empresa està preparant una versió infantil de dos dels seus projectes. Chrome i Youtube han estat els escollits perquè els menors de 12 anys puguin navegar sense que els seus pares tinguin por als continguts que miren.

De la mateixa manera que la seguretat és un dels motius principals per dur a terme aquest projecte, la vicepresidenta d’enginyeria de Google també ha afirmat al diari nord-americà que un dels objectius de l’empresa és fer els continguts més divertits per als nens.

Resulta curiós que sent una empresa jove que fins al moment estava conformada per molta gent jove, hagi estat quan aquests joves que ara ja són adults han tingut fills, que Google s’ha decidit a aportar.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada