La xarxa dels somiadors

Com tothom s’afanya a dir, en els temps de crisi, mentre escassegen els recursos materials, també afloren de manera important els somnis i la bona voluntat dels individus.

Sense ànim de desmentir la màxima popular, hem de ser cautelosos i afirmar que és també en temps de la mateixa índole quan els usurers empren mètodes de tota mena per no perdre les seves quantioses riqueses.

Malgrat això últim, alguns exemples com el següent, demostren que hi ha ments brillants que combinen a la mateixa dosi, intel·ligència i gran tarannà.

Miquel Roig Cava es va adonar que la crisi espanyola estava minvant la capacitat de somiar dels ciutadans espanyols. És per això que ha creat PiggyDreams, un web 2.0 que fa el més difícil, uneix somiadors amb aquells que volen invertir en un somni.

Es tracta d’un espai on els usuaris poden compartir les seves aspiracions i il·lusions que van des de les necessitats materials fins als somnis més utòpics. Viatjar a un país llunyà, practicar esports de risc o obtenir l’eternitat d’algú estimat són alguns dels exemples trobats.

Segurament els individus tindran cada vegada menys recursos, de tota manera si hi ha un capital que és inacabable, aquest és sens dubte el dels somnis.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES