Catorze empreses d’Andorra la Vella ja compten amb el certificat que els acredita com a Comerços Amics de la Gent Gran. La campanya, engegada pel comú de la capital i amb el suport de la Cambra de Comerç, busca que els establiments s’adeqüin al col·lectiu, amb petites accions com escriure els preus dels productes en una mida més gran o habilitar espais de descans.

La clau del projecte ha estat en els voluntaris, membres de l’associació de la Gent Gran d’Andorra la Vella. “Els voluntaris són els que han anat als comerços”, ha afirmat la consellera de Social de la capital, “per explicar-los exactament en què consistia i quines exigències hi havia”, tenint en compte la seva experiència i els que, un cop fetes totes les millores, han tornat a anar per avaluar el comerç. “No només hem de treballar per la gent gran, sinó amb la gent gran” ha destacat la consellera.

Els certificats entregats són la primera promoció de comerços adaptats a les persones de més edat. “L’èxit seria que com a mínim un 70% dels comerços estiguessin adherits a la iniciativa”, ha explicat Vilarrubla, que espera que cada cop s’uneixi més gent al projecte per continuar amb la campanya ‘Andorra la Vella, Ciutat Amiga de la Gent Gran’, posada en marxa al 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada