La xarxa alcohòlica: una xarxa a la qual només es pot accedir si s’està borratxo

livrFins on poden arribar les xarxes socials? El nou portal de relacions interpersonals livr demostra que la insensatesa humana no té sostre.

Aquesta proposta creada per Kyle Adison i Avery Platz té tots els números per convertir-se en un dels fenòmens de masses més grollers dels últims anys. Livr (en anglès Liver significa fetge) és una app que funciona amb els sistemes operatius iOS i Android és una xarxa social a la qual només es pot accedir si els usuaris van borratxos.

Mitjançant un alcoholímetre que funciona com a portal biomètric que es connecta al telèfon intel·ligent, els usuaris només poden accedir a la xarxa social si tenen el suficient alcohol en vena, si no és així només queda una opció per aconseguir aquest objectiu: seguir bevent. Un cop dins del portal hi ha cinc opcions o categories. “Veritat o atreviment ” és un pestanya que planteja jocs i reptes per als usuaris. “Marcatge borratxa” és una funció en la qual l’usuari crida a un nombre atzarós d’un altre individu que estigui connectat a la xarxa social i porti un similar estat etílic. “Llocs calents” permet geolocalitzar a totes aquelles persones que estan fent servir l’aplicació prop de l’usuari i saber quin és el seu estat de borratxera. Finalment livr permet trobar a l’opció “bars specials” i “afterhours” aquells locals propers als de seguir amb la festa.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció