La Xarranca impulsa un nou Circul’Art

Artistes de la Xarranca davant la seva seu, a l'Institucional (la Xarranca)
Artistes de la Xarranca davant la seva seu, a l’Institucional (la Xarranca)

La Xarranca comunica que, gràcies al suport del Govern, del Comú d’Andorra la Vella, de les escoles del país i de les cases acollidores, el projecte Circul’Art obre una nova convocatòria d’artistes per a l’edició de Circul’Art 2024/25. L’associació Grup de Creació la Xarranca, amb l’objectiu de promocionar l’art a Andorra i als seus creadors, engega una nova edició d’aquest projecte innovador. Circul’Art és una iniciativa que té com a finalitat apropar l’art contemporani a tothom, convertint-lo en una part de la vida quotidiana de la comunitat.

Convocatòria per als artistes 2024/2025

La Xarranca obre, doncs, una nova edició del projecte Circul’Art amb tres nous circuits que inclouen un total de 12 obres d’art, les quals s’exposaran durant tot l’any 2025 (de gener a desembre) en cases particulars, espais institucionals i en altres indrets rellevants.

Aquesta és una oportunitat única per als artistes locals per a mostrar el seu treball en una varietat d’entorns, oferint visibilitat i connectant amb una audiència més àmplia. Des de l’associació s’anima a tots els interessats a participar en aquesta iniciativa i a contribuir a enriquir el panorama cultural del país.

Per a més informació sobre la convocatòria i els requisits de participació, es pot contactar amb l’associació a través del correu electrònic xarranca.artistes@gmail.com.

[do_widget id=category-posts-pro-64]