La web més relaxant de la xarxa

El món en què vivim i el treball són actualment dos dels generadors d’estrès i ansietat més notoris que coneixem. Els terminis de lliurament subjectes a estricta vigilància o el fet de passar asseguts massa hores al dia davant d’una pantalla d’ordinador entre d’altres, fan que siguem molt vulnerables a les crisis nervioses per exemple.

És per això que a dia d’avui pràctiques de relaxació com el ioga o els pilates estiguin tan de moda. La majoria s’apunta a aquests cursos per deixar-los al cap d’unes poques setmanes. Sigui com sigui el cert és que vivim en una societat nerviosa.

És per aquest motiu que ha sorgit el que alguns ja han denominat com la pàgina web més relaxant de la xarxa. Es tracta d’xhalr.com, una pàgina en la qual es proposa als usuaris uns simples exercicis de respiració. La seva interfície és molt senzilla i consta d’un cercle que augmenta o redueix el seu diàmetre indicant-nos quan hem expirar o exhalar. A part d’això podem indicar la velocitat a la qual volem fer aquest simple exercici. Cal afegir que la pàgina compta amb la possibilitat d’incorporar un sistema de so d’alta simplicitat per ajudar-nos a dur a terme la tasca.

Així, xhlar.com pretén ser una forma ràpida de relaxar-nos sense haver de apuntar-nos al gimnàs i que pot dur-se a terme des de qualsevol lloc en el qual disposem d’un ordinador o un dispositiu mòbil amb connexió a la xarxa.

Una iniciativa que com sempre dóna solucions a un problema que és endèmic en els nostres dies. ¿No seria més senzill plantejar-se com ha de ser el nostre treball perquè siguem feliços de crear pegats per aguantar un dia més a la feina sense esclatar de nervis?

Per TecnoNews / AMIC – AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.