La violista Isabel Villanueva i l’ONCA encisen el públic en un concert recital a l’església d’Escaldes

La  violista internacional Isabel Villanueva ha actuat aquest dissabte al vespre a l’església Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany, juntament amb l’ONCA, en un concert recital que ha aconseguit encisar el públic que ha omplert l’espai. El programa ha estat conformat pel Concert per a viola en re major de Hoffemeister i el Concert en mi bemoll major per a viola i orquestra, op. 3, BI 545 de Rolla, obres interpretades per primer cop per l’orquestra andorrana. Entre aquestes dues peces, l’ONCA ha tocat la Sonata núm. 3 en do major de Rossini. El violinista de l’ONCA, Josep Martínez Reinoso, ha destacat la presència de Villanueva al país, ja que ha assegurat que és una violista d’alt nivell que està tocant en grans festivals d’arreu del món, i “estem molt contents que participi amb nosaltres”.

Després d’aquesta estrena, el proper dijous 6 d’abril, amb motiu del tercer concert del XIII Cicle ONCA al Palau, es presentarà el mateix programa al Palau de la Música Catalana.

El XIII Cicle ONCA al Palau finalitzarà el dijous 11 de maig en format ONCA Bàsic, amb la proposta de Clàudia Bardagí & cia.

Text i foto: ANA