Tots els éssers humans, tot i que la igualtat, són diferents. Cadascun té una manera concreta d’entendre la vida, de moviment cap a l’ somnis i assumir els reptes i situacions que sorgeixen en el transcurs de la jornada.

Cada un de nosaltres té una ordre amb el qual iniciar el procés de fer front a la situació o repte, una zona on el conflicte

i un altre amb el qual anem endavant o anem a terme.

De manera que cada experiència que passa per la nostra vida, cada persona, cada escenari, cada decisió i cada alternativa hem de fer en la vida té un sentit, no podem ser aliens o no pot superar els obstacles que s’interposen en el nostre camí, hem de tenir la força i la voluntat per superar cada nou dia, per rebre cada nova instrucció i avançar.

Hem de tenir la força de la vida per confiar en nosaltres mateixos, tenir la valentia de fer front a les nostres accions, les conseqüències de les nostres accions i deixar de lamentar-me cada nova situació en la que vivim, ser obert al progrés, estar obert a l’oportunitat i la comprensió, i deixar les queixes de banda, deixar els pensaments negatius, aturar els dolors i els tòxics de les emocions, que simplement ens condicionen i convertit en una càrrega pesada .

de l’experiència en la vida porta amb ell la seva pròpia càrrega emocional, les seves pròpies situacions, i és necessari ho tolera, per rebre-les, superar-los, etc, com si es tractés sumit en la remordiments, deixar anar allò que realment és útil i és professora ens va deixar, és l’experiència, és que a adquirir consciència que és tan necessari per al progrés de cada existència.

El problema no és, si la vida és fàcil o difícil, però com hem de reaccionar davant dels obstacles. Si un dia et tanca una porta, la solució és no trencar el seu cap en contra, però em pregunto si hi haurà, al seu costat i en la mateixa direcció, algunes altres porta a través de la qual es passa. En la vida hem d’acceptar temps de sortida d’emergència, tot i que ens obliguen a fer una petita desviació. Així, es pretén, al mateix temps, per a tenir sempre en tres o quatre il·lusions. si tancar un, però vostè haurà d’altres que continuen vivint. Distingeix sempre entre els seus ideals i les formes de dur-les a terme.

Sempre la vida ens posa a prova, de manera que podem aprendre a valorar-la. Ens posa obstacles que no es poden superar, però el que hem de fer, ens empeny cap a un precipici que podem aprendre a mantenir l’equilibri i saber valorar la bellesa del paisatge, ens tempta, ens dóna dolor de saber que és la calma. Vam posar miralls que ens fan veure i aprendre dels nostres errors, i ens dóna el temps, de manera que sabem que la vida mosques i no hi ha cap necessitat d’executar, s’ha de provar i dedicar-se a la gent que et vol. I el més important, ens posa estrelles, que et fan tenir esperança, que amb només amb un petó, et fan somriure, que el negatiu es converteix en una abraçada.

Però de vegades l’amor de la gent que l’amor pot ajudar a ser algú a la vida, per aconseguir allò que es proposen, per creuar els objectius que un cop va dir que era impossible.

És que si tenim algú que l’amor a nosaltres i ens encanta podem tenir els nostres dubtes i temors, podem acabar aquestes déu dels dolors, amb els obstacles que ens posa en el camí de la vida.

Que la sort tinc una família que m’estima, entén-me, ajudar-me a superar els mals moments, sense donar-los res a canvi, només volen, la meva veritat, la meva obertura, etc.

He d’anar sempre amb la veritat, el més dolorós és, de totes maneres val molt més que una mentida. Si algun dia em sento sol, i vull plorar, què són, I si teniu qualsevol problema No vaig fugir a causa de la por a la cara,sempre hi ha un diàleg, fins i tot si els costos de mi.

Vaig a fer-ho sense por de caure, contra tots aquells que pensen que no ho podeu fer, però, donar el meu amor per aquells que donen suport a mi, si és que el més petit, valoraré com si es tractés d’un gran tresor i alimentaré el meu cor donant amor i sinceritat i somriures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada