La veu és la targeta de crèdit

targetes

En l’era del consum, fins i tot les maneres de pagament canvien d’una forma trepidant. Si fa algunes setmanes descobríem que a Dinamarca, en pocs mesos estarà prohibit pagar certs productes amb diners en efectiu, ara Google, en el seu esdeveniment per a desenvolupadors i/O 2015 ha informat que fins a les targetes de crèdit quedaran obsoletes en el futur, fins i tot la forma de pagament més innovadora, pagar ensenyant el telèfon mòbil, podria quedar desfasat en algun temps. Quina és l’alternativa? Doncs ni més ni menys que els compradors i la seva veu, ells seran els diners.

En alguns anys la funcionalitat Android Pay i el seu sistema de pagament amb mans lliures, podria ser el futur del consumisme.

Google ja permet mitjançant la tecnologia NFC i Host Card Emulation, que sigui el telèfon qui s’encarrega de fer les funcions de targeta. No obstant això, la revolució vindrà de la mà de Hands Free.

Tal com l’empresa ha mostrat en l’esdeveniment el comprador només hauria de dir davant el venedor “Vull pagar amb Google” perquè la transacció monetària estigués efectuant. Automàticament l’app s’encarrega d’enviar les dades personals i bancàries del comprador.

Es tracta d’un avanç que sembla tret de la ciència ficció i que posa certs dubtes al voltant del progrés sobre la taula: Realment els éssers humans volen ser una targeta bancària errant?

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.