L’espelma intel·ligent

ludela

Anem amb el desenvolupament estrany de la setmana. Diem setmana perquè no hi ha set dies transcorreguts sense que aparegui en el món un invent estrany.

Aquest cop hem de parlar de LuDela. A Estats Units les espelmes són la primera causa d’incendi domèstic sent 1 de cada 4 dels incendis que tenen com a responsable aquests objectes.

Amb les xifres a la mà no és estrany que una petita empresa hagi creat LuDela. Es tracta de la primera espelma intel·ligent que es controla des del mòbil a través del Bluetooth. El més sorprenent del cas és que es tracta d’una espelma real amb flama real que s’encén i s’apaga a l’antull de l’usuari.

D’aquesta manera podrem donar a la nostra casa un toc d’il·luminació més íntim (els romàntics segurament ja estan salivant amb aquest invent) sense risc de veure com la nostra llar crema. LuDela inclou un sistema de seguretat basat en sensors de moviment que eviten el desastre.

L’espelma disposa de cartutxos que tenen una vida útil de 30 hores i que es podran comprar pel preu de 7,99 dòlars.

L’aparició en els mercats d’aquest producte haurà d’esperar fins 2017. De moment pot comprar-se reservant pel preu de 99 dòlars. Quan LuDela estigui disponible el seu preu augmentarà fins als 149 dòlars.

Per Tecnonews / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES