La urbanització de la Cabeca estarà enllestida a principi de l’any vinent

Les obres d’urbanització del sector de la Cabeca, a l’entrada d’Encamp, es troben en la seva fase final i es preveu que es donin in al comú a principi de l’any vinent. El macroprojecte urbanístic, que comprèn 155.000 metres quadrats, està gestionat per CriteriaCaixa.

Els treballs d’urbanització de la Cabeca, que entre d’altres qüestions estructuren vials, xarxes de subministrament i de protecció contra riscos naturals, es troben acabats en un 80% i els responsables de l’obra preveuen donar-la al comú a principi de l’any vinent. A l’octubre és previst per exemple tenir l’enllumenat, i garantides qüestions del subministrament d’aigua, es podria començar a edificar a curt termini.

La macrourbanització encampadana té una superfície de 155.000 metres quadrats i un gran potencial d’edificació. És propietat de CriteriaCaixa, la societat patrimonialista de la Fundació Bancària la Caixa, des del 2016. Per la seva extensió, amb una desena de grans parcel·les que a la vegada estan molt fragmentades, hi ha la possibilitat que s’hi puguin desenvolupar molts projectes, que poden tenir un caràcter molt diferent.