universitat estiu seu

Aquest migdia han acabat a la Seu d’Urgell els darrers quatre cursos de la 23a Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) –a l’espera que dimarts vinent finalitzin a Lleida els cursos de llengües d’aquesta edició-. Tal com han destacat des de la universitat en un comunicat de premsa, enguany s’ha mantingut la tendència a l’alça de les darreres dues edicions pel que fa al nombre d’inscrits.

Aquest estiu s’han superat les 840 persones matriculades, fet que suposa un augment del 21% respecte els inscrits de l’any passat, en que hi van prendre part un total de 693 persones. Aquesta xifra, a més, ja significava un augment representatiu -100 persones més- respecte l’edició del 2013.

Tal com destaca al comunicat, l’augment més significatiu s’ha registrat en els cursos virtuals, que han passat de 191 inscrits el 2014 a 260 el 2015, el que representa un increment del 36%.

Pel que fa a les altres seus de la universitat d’estiu, l’augment de matrícules també ha estat notori. Així doncs, a Tremp els inscrits han passat de 39 a 50 (suposant un increment del 28%), mentre que a Lleida han passat de 316 a 349 (el que representa un augment del 10%).

En aquesta edició de la Universitat d’Estiu de la UdL s’han ofert un total de 39 cursos, repartits per diferents localitats de la província. La Seu d’Urgell amb sis i Tremp amb tres cursos han estat les dues poblacions pirinenques que han acollit aquestes formacions.

Com és habitual, les temàtiques tractades han estat ben variades, des de la fotografia fins a l’art, la música, l’escriptura literària, el cinema, l’apicultura, la ramaderia, la cosmologia, la indústria de l’oli, la domòtica, l’educació emocional o els museus.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada