La Universitat de les Valls i la Universitat portuguesa Fernando Pessoa, recentment han signat un conveni que permetrà establir relacions de col·laboració entre ambdues Institucions. Aquest acord preveu, entre d’altres qüestions, la possibilitat als alumnes que acabin els estudis en la Facultat de Ciències Odontològiques de la Universitat de les Valls puguin obtenir una doble titulació, andorrana i portuguesa, que els permetrà desenvolupar la professió sense necessitat de sotmetre’s a cap procés d’homologació en els països de la Unió Europea.

Aquest es el segon conveni que signen ambdues institucions. El primer tenia com a objectiu assegurar que els alumnes matriculats en la Universitat de les Valls poguessin seguir els seus estudis en qualsevol centre depenent de la Universitat Fernando Pessoa.

La Universitat Fernando Pessoa, és una Universitat privada Portuguesa creada el 1992, amb seu en la ciutat de Porto, té centres universitaris oberts a França, Espanya, Brasil i acords amb d’altres universitats d’Europa i Amèrica. El seu objectiu és la construcció d’un concepte diferent d’Universitat, que ofereix noves metodologies i formació de vanguàrdia. Disposa de 4.500 alumnes distribuïts en més de 100 centres privats.

Aquest conveni permetrà enfortir les relacions acadèmiques i institucionals, possibilitant l’intercanvi entre professors, realització de congressos, etc. A més, La Universitat Fernando Pessoa adreçarà alumnes a la Universitat de les Valls per seguir els cursos d’odontologia a Andorra sota la tutela de la Universitat Lusitana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada