L’UdA ofereix un seminari titulat “Com fer la teva pròpia investigació de mercats aplicada, el que has de conèixer del mercat turístic”

uda

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2014, oferirà un seminari titulat “Com fer la teva pròpia investigació de mercats aplicada, el que has de conèixer del mercat turístic”. Aquest seminari, finançat en un 27% per la Fundació Crèdit Andorrà, s’orienta a donar eines per adquirir informació de mercat d’una manera accessible i rigorosa per a professionals del turisme en general, directius d’empreses turístiques i petits i mitjans empresaris del sector turístic. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 5, 12 i 19 de juny. La preinscripció està oberta fins al 23 de maig. El preu és de 60 euros.

 Els objectius del programa són:

  • Adquirir competències per orientar i adaptar el negoci turístic a les noves demandes dels clients i del mercat.
  • Aprendre a observar i anticipar tendències de mercat.
  • Conèixer les fonts de dades primàries i secundàries en turisme.
  • Tenir una visió global de les principals eines d’investigació dels mercats turístics.
  • Aprendre a utilitzar les noves tecnologies i les xarxes socials per obtenir informació i dissenyar la nostra pròpia investigació.

 La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

 Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.