La Universitat d’Andorra ofereix el seminari “Avaluar per aprendre”

uda

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2014, oferirà un seminari titulat “Avaluar per aprendre”. Aquest seminari, finançat en un 27% per la Fundació Crèdit Andorrà, s’adreça a estudiants del bàtxelor en ciències de l’educació i docents de l’educació de primera i segona ensenyança. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 30 i 31 de maig. La preinscripció està oberta fins al 20 de maig. El preu és de 80 euros.

 L’objectiu principal del curs és dotar els professionals de l’educació amb els coneixements necessaris per introduir a l’aula eines que permetin als alumnes autoavaluar-se i coavaluar-se. En els últims anys, el concepte d’avaluació ha anat canviant i ha passat d’entendre’s com una eina acreditativa a una estratègia formadora. Fer els alumnes més reflexius sobre el seu procés d’aprenentatge millora el seu rendiment i els fa més capaços d’aprendre a aprendre al llarg de tota la vida. L’avaluació s’entén avui dia com una part molt important dels processos d’ensenyament i aprenentatge i un recurs que no ha d’estar únicament a les mans del professorat. Des d’aquesta perspectiva, apareixen nous mitjans per aplicar a totes les àrees i matèries i al llarg de tots els nivells educatius. Durant el seminari es mostraran molt exemples i experiències perquè els assistents puguin adaptar-les a la seva realitat d’aula.

 La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

 Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *