udaEl proper dilluns 18 de novembre començarà el Concurs d’enigmes #UdA25, una iniciativa oberta a la participació de tothom. En el marc de la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra, la Universitat d’Andorra, amb la col·laboració de Ràdio Andorra (RNA), organitza el concurs amb la finalitat de promoure l’interès per la ciència. Hi ha en joc una tauleta digital Wi-Fi d’última generació. La persona guanyadora serà qui hagi contestat correctament a un major nombre d’enigmes.

En total hi ha 25 enigmes per resoldre durant 25 setmanes, del 18 de novembre del 2013 a l’1 de juny del 2014. Es faran públics setmanalment al programa Bon dia, que hi ha algú? de Ràdio Andorra (RNA) i a la pàgina de la Universitat d’Andorra al Facebook. A l’e-com.UdA, el butlletí de la Universitat d’Andorra, també es recopilaran cada mes les solucions dels enigmes anteriors.

Només hi haurà una manera de participar: mitjançant un missatge per correu electrònic a concurs@uda.ad amb la resposta i les dades de la persona participant (nom i cognom). El període hàbil de participació començarà el primer dia feiner de cada setmana (dilluns o dimarts), i acabarà el diumenge (inclòs).

Des de la Universitat s’ha convidat els centres de batxillerat a participar-hi.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada