La Universitat d’Andorra estarà present a la Fira del Llibre de València

La producció editorial de la Universitat d’Andorra compta enguany amb dues novetats destacades -‘L’entorn comunicatiu d’Andorra’ i ‘Patrimoni Cultural d’Andorra’ – que participaran en la Fira del Llibre de València, que se celebra del 20 d’abril a l’1 de maig als jardins de Vivers. A més, els seus autors, Univers Bertrana i Cristina Yáñez, participaran en la signatura de llibres programada en el marc de la fira de Sant Jordi de Sant Julià de Lòria, que tindrà lloc el dissabte entre les 11 i les 13.30 hores.

La Universitat d’Andorra estarà present per primer cop a la Fira del Llibre de València, que se celebra entre el 20 d’abril i l’1 de maig als jardins de Vivers. La 51a edició del certamen servirà per difondre la producció editorial de l’UdA, que compta enguany amb dues novetats: ‘L’entorn comunicatiu d’Andorra’, d’Univers Bertrana, i ‘Patrimoni cultural d’Andorra’, de Cristina Yáñez.

‘L’entorn comunicatiu d’Andorra’ posa a l’abast del públic els coneixements essencials sobre l’entorn comunicatiu del Principat, fent un èmfasi especial en les línies principals de la història i l’estructura dels mitjans de comunicació de masses al país pirinenc.

Per la seva banda, el contingut del llibre ‘Patrimoni cultural d’Andorra’ vol proporcionar una idea de la gestió, conservació i difusió del patrimoni cultural andorrà, així com instruments formatius que permetin entendre les claus interpretatives.

Tanmateix, els autors editats per la universitat participaran en la signatura de llibres programada en el marc de la fira de Sant Jordi de Sant Julià de Lòria, que tindrà lloc el dissabte a la plaça Laurèdia entre les 11 i les 13.30 hores. Univers Bertrana i Cristina Yáñez compartiran espai amb altres autors convidats pel Comú, com ara Sergi Mas, Pere Moles o Benet Pantebre. Al mateix temps, la Biblioteca Comunal Universitària vendrà llibres de segona mà a benefici de Càritas.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *