La Unió Hotelera preveu una ocupació mitjana del 58% per aquest cap de setmana

Turistes entrant a un hotel
Turistes entrant a un hotel. Foto: ARXIU

La Unió Hotelera (UHA) preveu una ocupació mitjana per aquest cap de setmana del 58%. Concretament, l’ocupació aquest divendres 17 de juliol se situaria al 54,23% i demà dissabte 18 de juliol pujaria fins al 61,81%.

Segons explica en un comunicat l’organització patronal, “la mitjana de previsió respecte a la setmana anterior és una miqueta mes alt, amb el que de moment no hem notat l’efecte dels ‘rebrots’ a nivell de reserves“. “Esperem que les dades definitives de dilluns es corresponguin i puguem afirmar que de moment aquests rebrots no ens han afectat, tot i així, evidentment, en fem el seguiment perquè és evident que si els rebrots van a més en algun moment ho notarem”, manifesta la UHA.

Per parròquies, la que s’espera que registri una millor ocupació és Encamp, d’un 71,83% de mitjana. La seguirien Andorra la Vella (67,22%), la Massana (66,78%) i Ordino (65,43%).

La resta de parròquies no arribarien al llindar del 50%, segons les previsions fetes públiques per la Unió Hotelera, i es quedarien amb una ocupació del 49,21% a Escaldes-Engordany, del 48,87% a Canillo i del 33,63% a Sant Julià de Lòria.

TOTES LES NOTÍCIES