La unió fa el negoci

A la xarxa, en nombroses ocasions, succeeix que sorgeixen moltes iniciatives que, plenes d’un poder innovador, si s’unissin, formarien una idea molt més poderosa que potser tindria millor i més calat en els internautes.

És el cas de les plataformes dedicades als continguts audiovisuals a Espanya. Existeixen moltes plataformes per visionar continguts audiovisuals. De tota manera, sovint, els usuaris es queixen perquè l’oferta és poca i queda disseminada en diferents pàgines web.

És llavors quan neix Em sento de cinema (mesientodecine.com) una iniciativa que reuneix plataformes com Wuaki.tv, Yomvi de Canal +, Imagenio, Nubeox, Youzee o ONO fins arribar a un total de 19 plataformes per portar als usuaris tots els estrenes i les seves pel·lícules favorites.

Impulsada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE) i la Unió Videogràfica (UVE) aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de la indústria cinematogràfica i és un repte per donar visibilitat a les diferents opcions legals per poder adquirir continguts visuals.

Les 19 plataformes atresoren la seva pàgina web un total de 20.000 títols que són segons els creadors del projecte el millor aval per fer front a la pirateria andémica d’un sector cada vegada més ressentit.

En conclusió, una bona idea que suma i no separa.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES