ono

Europa torna a erigir-se com el garant de la competència i les bones pràctiques empresarials. Malgrat les crítiques que s’atribueixen amb normalitat a l’ens polític i més amb l’euroescepticisme que cavalca en el vell continent, l’aposta per la unió polític-monetària és molt més que una simple estratagema d’Alemanya.

La Unió Europea s’ha fixat com a data límit el 2 de juliol per decidir si considera sota la seva legislació, l’oferta de compra proposada per Vodafone sobre ONO. El passat mes d’abril l’empresa britànica va anunciar les seves intencions, que tenien en els 7.200 milions d’euros el seu preu de transacció.

De produir-se la compra Vodafone seguiria sent la segona operadora d’Espanya però obtindria una major diferència amb la firma que en aquest sector li passa: Orange. A més i tal com va comunicar la pròpia Vodafone, de fer-se efectiva la compra, la filial espanyola del grup britànic passaria a tenir 17,2 milions de clients.

La pregunta que ens hem de formular llavors és si veritablement aquesta adquisició no acabarà amb qualsevol possibilitat de competència sana a Espanya. Més enllà d’això: Serà positiu per a l’economia la unió? Les respostes són múltiples però no obstant això la compra d’ONO per part de Vodafone deixa un país dominat per la primera i Telefónica.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada