La UNESCO assessorarà Andorra en l’estratègia d’accés al Madriu

El director del Centre de Patrimoni Mundial de la UNESCO, Kishore Rao, ha informat via carta al ministre de Cultura, Albert Esteve, que l’organisme internacional treballa per buscar els experts que donin suport a Andorra en l’elaboració de l’estratègia global d’accés a la Vall del Madriu-Perafita-Claror. La resposta arriba després de la petició en aquest sentit efectuada pel Govern andorrà a través del mateix ministre Esteve en la reunió celebrada amb Kishore Rao a la seu de la UNESCO el passat 18 de juny.

Kishore Rao manifesta que el projecte de disposar d’una estratègia d’accés evidencia el “compromís” del Govern “en la preservació i bona gestió dels béns del patrimoni mundial” Rao reconeix, en nom del Centre de Patrimoni Mundial, “tots els esforços demostrats pel vostre govern”

Pel que fa a la demanda d’assistència tècnica, el Centre de Patrimoni Mundial ha contactat amb les organitzacions consultives de la Unesco perquè suggereixin els experts que puguin assessorar en l’elaboració d’una estratègia global d’accés emmarcada en el desenvolupament del Pla de gestió de la Vall del Madriu-Perafita- Claror.

2 comentaris

  1. ara no i son els ecologistes, aixo no fa seroll, la vall del madriu no els done protagonisme,la foto esta amb , salvem el patapau, que a passat amb la cass, que fa el forn que creme basura d’espanya, aixo si que te nom, no la natura-

  2. Ja hi sóm:l´imperi del ciment contra ataca amb l´accès al MADRIU.Que no està be com està!!. Ecologistes on sou ?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES