unedJa ha començat el termini de matriculació per al curs 2014-2015 al centre associat de la UNED La Seu d’Urgell-Andorra. La universitat a distància urgellenca ofereix enguany 27 graus, a part de les llicenciatures, diplomatures i enginyeries en extinció. La matrícula per a estudis sense límit de places es duu a terme fins al 21 d’octubre, i fins al 22 de setembre per a estudis amb límit de places, com seria el cas del curs d’adaptació per a diplomats i enginyers tècnics.

D’altra banda, els estudiants de màster que van sol·licitar l’admissió, tenen del 12 de setembre al 13 d’octubre per formalitzar la matrícula. Els alumnes de màsters d’anys anteriors hauran de formalitzar la inscripció del 10 al 21 d’octubre.

Els tràmits s’han de dur a terme per Internet. Tanmateix, si es desitja, es pot sol·licitar ajut al Centre Associat, ubicat al Centre Cultural les Monges.

Curs d’accés a la universitat

Cal afegir que fins al 21 d’octubre també es poden matricular a la UNED totes les persones que vulguin estudiar el Curs d’Accés a la Universitat, tant en la modalitat d’accés per a majors de 25 anys, com d’accés per a majors de 45 anys.

Així mateix, ja és obert el termini de matriculació per a estudiar idiomes (anglès, francès i català) a través del Centre Universitari d’Idiomes a Distància. El termini d’inscripció romandrà obert fins al 4 de novembre.

La UNED de la Seu d’Urgell, 30 anys de vida

Tots els estudiants poden adreçar-se al Centre Associat de la UNED de la Seu d’Urgell per resoldre dubtes del procés de matriculació. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i els dissabtes al matí de 10 a 14 hores.

El centre està ubicat a la segona planta del Centre Cultural  Les Monges, a la plaça de les Monges de la Seu d’Urgell. També es pot contactar per telèfon (973 35 16 19) o correu electrònic (info@seu-durgell.uned.es). Tota la informació està disponible també a la pàgina web de la universitat

El centre associat de la UNED La Seu-Andorra compleix enguany 30 anys de vida, essent una universitat de referència al territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada