La UEC de la Seu celebra la cloenda de fi de curs

Acte de cloenda de celebració de fi de curs 2023-2024 de la Unitat d’Escolarització Compartida (Aj. la Seu)
Acte de cloenda de celebració de fi de curs 2023-2024 de la Unitat d’Escolarització Compartida (Aj. la Seu)

La sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dijous l’acte de cloenda de celebració de fi de curs 2023-2024 de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), presidit per l’alcalde Joan Barrera i la regidora d’Educació, Christina Moreno, i amb la presència dels 12 alumnes i l’equip docent d’aquest recurs educatiu. En el transcurs de l’acte, els 4 alumnes de la UEC que han cursat 4t curs d’ESO han rebut un diploma per la seva graduació. La resta d’alumnes han finalitzat enguany el 3r curs d’ESO.

En aquest marc, la regidora d’Educació ha afirmat que “el nostre gran objectiu és que recursos com la UEC, estiguin dins de la dinàmica del sistema educatiu i que formin part activa i connexa amb la resta de la ciutat”. Enguany, els alumnes, dins d’aquesta visió, han pogut gaudir de diferents espais de la Seu, en els que han realitzat projectes en comú amb altres companys i professors. “Estem feliços de finalitzar un curs amb un equip docent que creu en els seus alumnes i uns alumnes que han confiat en els seus referents”, ha remarcat Christina Moreno.

En l’acte també s’ha projectat un vídeo que resumeix en imatges moltes de les activitats educatives programades al llarg d’aquest curs juntament amb els centres educatius i altres serveis de la Seu d’Urgell.

La UEC és un recurs intensiu i complementari a la tasca educativa que ofereixen els centres educatius. Té com a objectiu vetllar perquè l’alumnat assoleixi les competències de l’etapa d’ESO. Aquest recurs pretén també reconciliar l’adolescent amb el procés d’aprenentatge i adquirir hàbits per al seu desenvolupament personal.

Cal remarcar que la UEC vetlla per la continuïtat formativa dels alumnes amb una metodologia flexible, motivadora i personalitzada per a retornar-los la confiança en les possibilitats d’èxit personal i evitar l’abandonament escolar.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell gestiona la UEC des del setembre de 2020.

[do_widget id=category-posts-pro-64]