UE

La Unió Europea (UE) i Suïssa celebraran aquest dijous en un acte simbòlic l’acabament de les negociacions sobre l’intercanvi automàtic d’informació sobre els estalvis bancaris que permetran adaptar el conveni subscrit fa més de deu anys a les noves normes i nous estàndards existents, tal com recull l’Agència Efe. En el cas d”Andorra, la CE espera que un cop constituït el nou Govern, les converses acabin ràpidament, i que l’intercanvi automàtic sigui una realitat a partir del 2018.

La UE va donar el 14 de maig de 2013 el mandat a la CE d’iniciar les negociacions amb Suïssa i uns altres quatre països veïns per tractar de tancar un acord sobre fiscalitat als estalvis bancaris. El mandat va permetre que la Comissió comencés les converses amb la Confederació Helvètica, Andorra, San Marino i Liechtenstein per revisar els convenis firmats el 2004 sobre la fiscalitat a l’estalvi.

La UE negocia amb Andorra i els altres països esmenes als convenis firmats fa més de deu anys per adaptar-los a la revisada directiva comunitària sobre l’intercanvi automàtic d’informació fiscal sobre els estalvis bancaris.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada