La Trobada Empresarial recorda els seus 25 anys d’activitat

trobada-pirineu

La Trobada Empresarial al Pirineu s’ha iniciat enguany amb un esment especial al 25è aniversari de l’esdeveniment. La benvinguda als assistents s’ha fet aquest dijous al matí a càrrec del president de la Trobada, Ramon Roca, i l’alcalde de la Seu, Albert Batalla.

Ramon Roca ha agraït la col·laboració tant de la Seu com, anteriorment, del municipi de Rialp per consolidar la cimera econòmica com la més important de Catalunya en nombre de participants -enguany s’ha arribat als 700 inscrits- i ha recordat la presència de ponents del màxim nivell econòmic i polític al llarg d’aquests anys.

En l’àmbit purament econòmic, Roca ha remarcat que les noves tecnologies han centrat les primeres ponències d’enguany, amb la presència de dirigents d’empreses d’èxit com Privalia, Gaes, Lleida.net i Pepephone. La primera part també compta amb el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura.

Albert Batalla ha subratllat l’impacte econòmic de la Trobada, que durant aquests dies omple els establiments turístics de la ciutat. Batalla també valora el fet que la reunió dóna una gran projecció mediàtica i fa que es parli més de la Seu durant aquests dies.

Segons l’alcalde urgellenc, la ubicació de la cimera a la Seu durant aquests darrers anys ha estat positiva tant per als organitzadors com per al municipi.

La Trobada comptarà aquesta tarda amb la participació de la ministra espanyola de Foment, Ana Pastor, que és previst que intervingui a les 6 de la tarda. Prèviament, hi haurà una conferència de Luis Rojas Marcos, professor de psiquiatria de la Universitat de Nova York. Durant la tarda també parlaran, entre d’altres, el propietari de La Bruixa d’Or, Xavier Gabriel; el president de Vichy Catalán, Joan B. Renart, i el periodista i analista polític Lluís Foix. Completarà la jornada l’advocat i exdiputat Miquel Roca i Junyent, que parlarà del vincle entre economia i política avui.