La Trobada Empresarial al Pirineu arrenca instant les empreses a ser més competitives

La 29a Trobada Empresarial al Pirineu ha arrencat aquest dijous amb 600 inscrits i una notable presència de polítics. El debat sobre el creixement sostenible de les empreses en un entorn canviant és l’eix del programa.

La trobada ha estat inaugurada per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i pel director de l’esdeveniment, Vicenç Voltes. A la primera conferència, la psicològa clínica, Inma Puig, habitual col·laboradora del FC Barcelona, ha explicat que la clau per resoldre problemes a les empreses és la comunicació i trobar temps i un espai neutre per parlar però també per escoltar, i sense pressa.

El col·lectiu feminista de l’Alt Urgell ha denunciat l’escassa presència de dones ponents. La jornada d’aquest divendres serà inaugurada pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i comptarà amb la participació de l’exministre espanyol d’Exteriors José Manuel García-Margallo.

La cloenda anirà a càrrec de la ministra espanyola de Politica Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, i del cap de Govern d’Andorra, Toni Martí.

TOTES LES NOTÍCIES