soltersUna trentena de persones han participat finalment a la Trobada de Solters, que es va celebrar dissabte i es va fer al restaurant Llar de Foc d’Adrall. Després de canviar el lloc i la data i que fins i tot s’hagués difós una desconvocatòria de l’acte, els promotors han considerat positiva la xifra.

La trobada va portar a Adrall una quinzena de dones, la majoria provinents de diferents poblacions d’arreu de Catalunya. Segons Lluís Mera, impulsor de l’acte, l’objectiu era poder-se conèixer i també gaudir del medi natural i dels valors de l’Alt Urgell, ja que els participants van prendre part en sortides guiades.

Mera ha volgut deixar clar que el tipus de trobada que finalment han celebrat no té res a veure amb les antigues “caravanes de dones” i que aposta per un nou tipus de relacions personals. Alhora, es vol fugir de l’etiqueta de “masclista”, ja que “hi són benvingudes totes les persones solteres, de qualsevol sexe o orientació sexual”, amb l’objectiu de fer amistats i, si s’escau, trobar parella.

La trobada prevista inicialment a Castellbò es va cancel·lar per la renúncia d’un dels promotors i veí de la vall, Ferran Cusidó, que va lamentar la manca de suport d’institucions i veïns per preparar un esdeveniment que havia despertat l’interès de més de 200 persones. El programa previst es va descartar per les dificultats per complir amb els requisits legals i de seguretat. Finalment, però, es va optar per mantenir la convocatòria i fer-la amb un format més senzill.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada