La Travessa de les 3 Parròquies torna a Sant Julià de Lòria

Diumenge 16 de juny se celebrarà una nova edició de la Travessa de les 3 Parròquies. Una iniciativa que organitzen conjuntament els comuns d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria.

Aquest any, constarà d’una travessa de muntanya i, com a novetat, una cursa d’orientació.

Tal com ha assenyalat el conseller d’Esports, Pere pràxedes, “la travessa de muntanya estarà destinada a majors de 15 anys i, per al recorregut, es recupera l’antic itinerari que engloba indrets de les 3 parròquies amb sortida d’Engolasters i arribada a la Cota 2.000 de Naturlandia. Passarà per la Vall del Madriu Perafita Claror, el refugi de Fontvert, la cabana de la Farga, l’Estall Serrer, la collada de la Maiana, l’estany de la Nou, el refugi de Claror, el Pic Negre, el coll de Finestres i el refugi de Roca de Pimes”.

D’altra banda, la cursa d’orientació estarà destinada a totes les edats. Segons Gaspar Pellicer, “es tracta d’un recorregut per gaudir en família”. Es desenvoluparà al voltant del Bosc de la Rabassa, amb sortida i arribada a la Cota 2.000 de Naturlandia.

Les dues proves acabaran amb un dinar popular, una arrossada a Naturlandia.

La participació de la darrera edició a Sant Julià de Lòria, fa 3 anys,  va ser de 221 participants als diferents recorreguts. Una xifra que s’espera igualar.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar presencialment al Centre Esportiu, al Centre Esportiu Els Serradells, a les piscines comunals i al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.  També es poden fer a través de la web www.eventselit.com . Per la travessa, costen 12€ fins als 17 anys, 20€ a partir dels 18 anys i 12€ a partir de 60 anys.

La cursa d’orientació costarà 12€.