El taller de cultura La Trapa, com cada any, i en col·laboració amb les escoles Líquid Dansa, l’Espai de Música Moderna i L’Animal, Escola de Teatre, oferirà classes de dansa, música, teatre i Laboratori de les Arts per a infants a partir de 5 anys, joves i adults.

En l’àmbit musical, s’imparteixen classes de sensibilització musical, de baix, bateria, harmònica, piano i violí, de guitarra elèctrica o acústica, de cant modern i de conjunt vocal. Un programa flexible adaptat a les necessitats, preferències i inquietuds musicals de l’alumne.

Pel que fa a la dansa, es treballa la tècnica pròpia de cada estil i tots els aspectes referits al ritme, la coordinació i la consciència corporal, entre d’altres. Els alumnes poden triar entre classes d’introducció a la dansa, Jazz, dansa contemporània i creativa i Hip Hop.

En teatre, depenent de les edats s’entra a formar part dels diferents grups teatrals de l’escola: els Animalons lauredians, els Animals fantàstics o els Animals lauredians.

Paral·lelament, durant el primer trimestre, el Laboratori de les Arts ofereix juntament amb les 3 escoles, diferents propostes formatives complementàries a la formació regular en forma de monogràfics. Durant el segon trimestre, el taller de teatre musical culminarà amb la representació d’un espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada