La Titan Desert by Garmin supera els 500 inscrits

titan

Per primera vegada en la seva història, la Titan Desert by Garmin ha superat la xifra de 500 participants inscrits, en la qual serà una de les seves edicions més especials, ja que la prova MTB per etapes més dura del calendari internacional celebra el seu desè aniversari en 2015. Del 27 d’abril al 2 de maig, tot l’espectacle es viurà a les muntanyes i el desert del Marroc.

Els 10 anys d’història estan asseient molt bé a la Titan Desert, que presenta una salut de ferro i ha generat una expectació sense precedents entre la comunitat ‘biker’. Tan sols tres mesos després d’obrir inscripcions, la carrera ha arribat ja a la xifra més alta de la seva història, amb 500 participants inscrits.

En 2011, en l’edició que es va iniciar al Marroc i va finalitzar a Granada, van prendre la sortida un total de 496 participants, xifra que se superarà en 2015. Ciclistes atrets per la màgia d’aquesta carrera, que es viu més enllà de la competició, amb l’atractiu dels campaments i la intensitat de gaudir d’una setmana en el desert marroquí entre paisatges espectaculars.

L’organització ha pres la decisió de limitar en aquesta desena edició el nombre de participants als 600 inscrits, que tindran la millor experiència possible en un ambient únic on es viu el MTB amb passió. D’aquesta manera, només resten 100 places disponibles per prendre part en la carrera.

Fins al moment, el creixement de la carrera s’ha vist beneficiat per l’impacte internacional de la Titan Desert, amb representants d’una vintena de països. Espanya segueix sent el país més representat, però pugen amb força països com Colòmbia o Estats Units, i a dia d’avui es compta amb representants d’Itàlia, Veneçuela, Andorra, Alemanya, el Marroc, Argentina, França, Portugal, Mèxic, Holanda, Polònia, Singapur, Taiwan, Uruguai… una Titan més global que mai.

En aquesta edició 2015, els participants viuran noves experiències, com un pas de dunes inèdit, una etapa amb un tram nocturn i un pas muntanyenc prop dels 3.000 metres d’altitud. També es disputarà per primera vegada l’etapa Garmin, que serà totalment de navegació sense cap tipus de fletxatge desvetllarà en el mes de març.

Tot això, en una carrera que conjumina als esportistes amateurs amb un destacat grup de ciclistes professionals. La convivència entre els uns i els altres durant una setmana és un altre dels grans al·licients de la Titan, que ofereix la possibilitat de compartir consells i experiències damunt de la bicicleta amb els millors ‘bikers’ del planeta.

Les inscripcions per a aquestes últimes 100 places estaran obertes fins al 15 de març o fins que s’arribi a la xifra dels 600 participants. Així mateix, per commemorar aquest Desè Aniversari s’ha produït el documental “Titan Desert, 10 anys de Llegenda”, que acumula més de 25.000 reproduccions en Titan TV.

TOTES LES NOTÍCIES